Mefisto...diabeł czy anioł?
INDEKS GLIKEMICZNY. To BDY merytoryczne i NIEprawdy BIOLOGICZNE.
MM.4.
TEMAT: Pseudo metoda, oparta na masie pomyek oraz biologicznym KAMSTWIE !!
Polacy chc by szczupli i zdrowi dlatego mwi: DO szerzenia nieprawd i KAMSTW ze strony piewcw Tzw. INDEKSU GLIKEMICZNEGO.
Dwa niezalene orodki diabetologiczne oraz UOKiK przeprowadz badania majce na celu pen identyfikacj tabel oraz teorii o tzw. INDEKSIE GLKEMICZNYM, ktrego wskaniki cyfrowe majce pokazywa odpowiedni wzrost poziomu cukru po spoyciu zawieraj ogromnie duo bdw merytorycznych przyczyniajc si od 15 lat do wzrastania fali otyoci i cukrzycy typu 2, u POLAKW.
Po tych badaniach identyfikujcych prawdziwe OZNACZENIE pokazujce wzrost poziomu cukru po spoyciu produktw, sprawa zostanie przekazana na powrt do PROKURATURY, a nastpnie skierowana do SDU.
Po drobiazgowej i penej ocenie SDU nastpi odpowiednia FALA wnioskw odszkodowawczych ze strony POLAKW otyych i chorych na cukrzyc typu 2, a powodem takiego Ich stanu zdrowia byo i jest nadal dostosowanie jadospisu do zalece tzw. INDEKSU GLIKEMICZNEGO, penego bdw merytorycznych
i NIEPRAWD biologicznych.
Wg tego IG to po czekoladzie 70% si CHUDNIE, a tuszcz z tego sera i szynki wieprzowej organizm czowieka WYDALA; wg tej bzdurnej i nieprawdziwej teorii. Ludzie ktrzy opracowali tabele IG nie mieli
w rku glukometru i nie czytali ksiek biologicznych ze szkoy podstawowej (biologia z 4 klasy).
Np. maltoza (piwo) wg IG to IG =110, a naprawd wzrost poziomu cukru po spoyciu 100 gram piwa nie przekroczy 8% wzrostu tj. wzrost jest b. niski. RY biay, wg IG to IG =70, a poziom wzrostu po spoyciu ryu gotowanego nie przekroczy 20%, czyli te jest niski.
Chleb ryowy, czekolada 70% cacao, ciemny chleb, liwki suszone, arbuz, patki zboowe, kukurydza, ZIEMNIAKI, kasze, buraki, frytki, marchewka gotowana, bb gotowany i wiele innych wskanikw IG, do wymienionych tu produktw to zwyczajna: BIOLOGICZNA N I E P R A W D A.
Np. FRYTKI; zawieraj tuszcz, ale wglowodany wycznie z ziemniaka, ktrych to wglowodanw
w ziemniaku jest ok. 18%, i s to wglowodany (skrobia) ktre podnosz poziom cukru po spoyciu nie wyej ni 20% wzrostu. Skd wic wysoki IG pokazujcy JAKOBY wysoki wzrost poziomu cukru po spoyciu.
Odpowied jest oczywista: MARKETING i TOTALNA BZDURA. Takich przykadw jest B. DUO.
Kady kto zechce, moe sobie te wzrosty sprawdzi wasnym glukometrem i NIE jest to TRUDNE !!
Tzw. Indeks glikemiczny, ktrym to Polacy s okamywani, przez ten IG tyj i zaczynaj mie cukrzyc;
caa prawda o tym faszywym i bdnym przekazie zostaa przedstawiona w ksice,
pt. _______: PORADNIK YWIENIOWY czowieka w XXI wieku.
Rozdzia nr R46: 5 stron merytorycznego tekstu, oraz duo przykadw.
Dlatego te piewcy tzw. IG czujc si zdemaskowanymi propagatorami KAMSTW swoje frustracje prbuj
niwelowa oszczerstwami w kierunku naukowcw z IRL KRAKW, pogarszajc swoj sytuacj procesow.
Jest Ich zaskakujco mao, co potwierdza POLICJA sprawdzajc stale IP komputerw.
Notariusz kompletuje te materiay pokazujce prby dyskredytacji i oskarania wacicielki instytutu
i pracownikw naukowych o wszelkie zupenie nieistotne sprawy, regularne i negatywne wpisy
w internecie, ktre maj na celu osabi przekaz ze strony IRL KRAKW, rwnie zniechci do zakupu ksiki, pogorszy wizerunek naukowy, a jest ju w sprzeday uzupenione 2-gie DRUGIE wydanie.
(IP komputerw i dane Tych niegodziwych spamerw, oszczercw s znane i potwierdzaj to co ju od dawna ustalia POLICJA, a jest jasne i przygotowywane dla SDU).
Zasady, teorie dziesitki sprzecznych ze sob tabel dotyczcych tzw. INDEKSU GLIKEMICZNEGO, nijak si maj do rzeczywistoci wykreowanej przez przyrod na naszej planecie, procesem o nazwie: ycie organizmw ywych na ZIEMI.
Naley PITNOWA nieuczciwo, celowe i stae podawanie NIEPRWD czyli prostackie OSZUSTWO !!
Winno si te przedstawi Ich publicznie i imiennie; co nastpi ju niebawem przy aprobacie SDU.
Musimy mie wiadomo Kto do nas pisze; to ANONIMOWI oszczercy kryjcy si za swoj PODOCI.
Przecie do Nich nie moesz zadzwoni, bo nie ma gdzie. Nie masz kogo zapyta, o te wpisy w Internecie, dziesitki sprzecznych ze sob tabel, dlaczego ? To proste uciekaj przed prawd bo mwi kamstwa, oszczerstwa i Ich nigdzie nie ma. Do krakowskiego IRL KRAKW, zawsze moesz zadzwoni bo s to ywi, realni naukowcy nie poddani adnym NAUKOWYM REIMOM czyli lekko, atwo mwi PRAWDY BIOLOGICZNE, ktre zbadali. Warto !!
Kady zatem, tak jak nasza wspaniaa artystka Pani Urszula DUDZIAK w telewizji tvn poinformowaa, powinien si zaznajomi z tabelami tzw. INDEKSU YWIENIOWEGO, tj. I produktu; oraz upiec sobie CHLEB typu KR-IRL, o ktrym Ona mwia: OBYWATEL WIATA, co oczywiste przecie.
Zobacz te, prawdy biologiczne;
__Ksika; _pt._______: PORADNIK YWIENIOWY czowieka w XXI wieku.
Wydanie drugie: zaktualizowane i uzupenione.
__Skrt adresu strony w Internecie_______: MAGDALIRL
__ADRES_______: http://www.magdalirl.com.pl/
Pozdrawiam Ciebie i WSZYSTKICH
zanotowane.pl doc.pisz.pl pdf.pisz.pl katkaras.opx.pl
MM.4.
TEMAT: Pseudo metoda, oparta na masie pomyek oraz biologicznym KAMSTWIE !!
Polacy chc by szczupli i zdrowi dlatego mwi: DO szerzenia nieprawd i KAMSTW ze strony piewcw Tzw. INDEKSU GLIKEMICZNEGO.
Dwa niezalene orodki diabetologiczne oraz UOKiK przeprowadz badania majce na celu pen identyfikacj tabel oraz teorii o tzw. INDEKSIE GLKEMICZNYM, ktrego wskaniki cyfrowe majce pokazywa odpowiedni wzrost poziomu cukru po spoyciu zawieraj ogromnie duo bdw merytorycznych przyczyniajc si od 15 lat do wzrastania fali otyoci i cukrzycy typu 2, u POLAKW.
Po tych badaniach identyfikujcych prawdziwe OZNACZENIE pokazujce wzrost poziomu cukru po spoyciu produktw, sprawa zostanie przekazana na powrt do PROKURATURY, a nastpnie skierowana do SDU.
Po drobiazgowej i penej ocenie SDU nastpi odpowiednia FALA wnioskw odszkodowawczych ze strony POLAKW otyych i chorych na cukrzyc typu 2, a powodem takiego Ich stanu zdrowia byo i jest nadal dostosowanie jadospisu do zalece tzw. INDEKSU GLIKEMICZNEGO, penego bdw merytorycznych
i NIEPRAWD biologicznych.
Wg tego IG to po czekoladzie 70% si CHUDNIE, a tuszcz z tego sera i szynki wieprzowej organizm czowieka WYDALA; wg tej bzdurnej i nieprawdziwej teorii. Ludzie ktrzy opracowali tabele IG nie mieli
w rku glukometru i nie czytali ksiek biologicznych ze szkoy podstawowej (biologia z 4 klasy).
Np. maltoza (piwo) wg IG to IG =110, a naprawd wzrost poziomu cukru po spoyciu 100 gram piwa nie przekroczy 8% wzrostu tj. wzrost jest b. niski. RY biay, wg IG to IG =70, a poziom wzrostu po spoyciu ryu gotowanego nie przekroczy 20%, czyli te jest niski.
Chleb ryowy, czekolada 70% cacao, ciemny chleb, liwki suszone, arbuz, patki zboowe, kukurydza, ZIEMNIAKI, kasze, buraki, frytki, marchewka gotowana, bb gotowany i wiele innych wskanikw IG, do wymienionych tu produktw to zwyczajna: BIOLOGICZNA N I E P R A W D A.
Np. FRYTKI; zawieraj tuszcz, ale wglowodany wycznie z ziemniaka, ktrych to wglowodanw
w ziemniaku jest ok. 18%, i s to wglowodany (skrobia) ktre podnosz poziom cukru po spoyciu nie wyej ni 20% wzrostu. Skd wic wysoki IG pokazujcy JAKOBY wysoki wzrost poziomu cukru po spoyciu.
Odpowied jest oczywista: MARKETING i TOTALNA BZDURA. Takich przykadw jest B. DUO.
Kady kto zechce, moe sobie te wzrosty sprawdzi wasnym glukometrem i NIE jest to TRUDNE !!
Tzw. Indeks glikemiczny, ktrym to Polacy s okamywani, przez ten IG tyj i zaczynaj mie cukrzyc;
caa prawda o tym faszywym i bdnym przekazie zostaa przedstawiona w ksice,
pt. _______: PORADNIK YWIENIOWY czowieka w XXI wieku.
Rozdzia nr R46: 5 stron merytorycznego tekstu, oraz duo przykadw.
Dlatego te piewcy tzw. IG czujc si zdemaskowanymi propagatorami KAMSTW swoje frustracje prbuj
niwelowa oszczerstwami w kierunku naukowcw z IRL KRAKW, pogarszajc swoj sytuacj procesow.
Jest Ich zaskakujco mao, co potwierdza POLICJA sprawdzajc stale IP komputerw.
Notariusz kompletuje te materiay pokazujce prby dyskredytacji i oskarania wacicielki instytutu
i pracownikw naukowych o wszelkie zupenie nieistotne sprawy, regularne i negatywne wpisy
w internecie, ktre maj na celu osabi przekaz ze strony IRL KRAKW, rwnie zniechci do zakupu ksiki, pogorszy wizerunek naukowy, a jest ju w sprzeday uzupenione 2-gie DRUGIE wydanie.
(IP komputerw i dane Tych niegodziwych spamerw, oszczercw s znane i potwierdzaj to co ju od dawna ustalia POLICJA, a jest jasne i przygotowywane dla SDU).
Zasady, teorie dziesitki sprzecznych ze sob tabel dotyczcych tzw. INDEKSU GLIKEMICZNEGO, nijak si maj do rzeczywistoci wykreowanej przez przyrod na naszej planecie, procesem o nazwie: ycie organizmw ywych na ZIEMI.
Naley PITNOWA nieuczciwo, celowe i stae podawanie NIEPRWD czyli prostackie OSZUSTWO !!
Winno si te przedstawi Ich publicznie i imiennie; co nastpi ju niebawem przy aprobacie SDU.
Musimy mie wiadomo Kto do nas pisze; to ANONIMOWI oszczercy kryjcy si za swoj PODOCI.
Przecie do Nich nie moesz zadzwoni, bo nie ma gdzie. Nie masz kogo zapyta, o te wpisy w Internecie, dziesitki sprzecznych ze sob tabel, dlaczego ? To proste uciekaj przed prawd bo mwi kamstwa, oszczerstwa i Ich nigdzie nie ma. Do krakowskiego IRL KRAKW, zawsze moesz zadzwoni bo s to ywi, realni naukowcy nie poddani adnym NAUKOWYM REIMOM czyli lekko, atwo mwi PRAWDY BIOLOGICZNE, ktre zbadali. Warto !!
Kady zatem, tak jak nasza wspaniaa artystka Pani Urszula DUDZIAK w telewizji tvn poinformowaa, powinien si zaznajomi z tabelami tzw. INDEKSU YWIENIOWEGO, tj. I produktu; oraz upiec sobie CHLEB typu KR-IRL, o ktrym Ona mwia: OBYWATEL WIATA, co oczywiste przecie.
Zobacz te, prawdy biologiczne;
__Ksika; _pt._______: PORADNIK YWIENIOWY czowieka w XXI wieku.
Wydanie drugie: zaktualizowane i uzupenione.
__Skrt adresu strony w Internecie_______: MAGDALIRL
__ADRES_______: http://www.magdalirl.com.pl/
Pozdrawiam Ciebie i WSZYSTKICH